- Våre ansatte har bred erfaring fra
krevende tilkomst på norsk kontinentalsokkel.

Om oss

divider_Vinde
Vinde Tilkomstteknikk AS (Vinde) står som en ledende aktør innen tjenester til energi, industri og telekom-sektoren. Med et fokus på sikkerhet, kvalitet og innovasjon, er vi dedikert til å levere førsteklasses løsninger som møter våre kunders behov og forventninger.

Vårt hovedkontor er strategisk plassert i Trondheim, hjertet av Norges teknologiske hub, mens våre avdelingskontorer i Stavanger, Bergen og Oppdal sikrer nærvær og tilgjengelighet over hele landet. Denne distribusjonen gjør oss i stand til å raskt og effektivt betjene våre kunder uavhengig av deres geografiske plassering.

Som en ledende aktør innenfor arbeid i høyden, er Vinde stolt av å tilby ikke bare ekspertise og tjenester, men også opplæring og opplæringsfasiliteter. Vi driver to dedikerte kurssentre, lokalisert i Oppdal og Stavanger, hvor vi deler vår omfattende kunnskap og erfaring innen sikkerhet og arbeidsmetodikk i høyden. Disse senterne fungerer som knutepunkter for opplæring og kompetanseutvikling, og understreker vår forpliktelse til å fremme trygg praksis innen vår bransje.

Vinde er mer enn bare et selskap; vi er en pålitelig partner for våre kunder, et hjem for våre ansatte og et bidrag til samfunnet vi er en del av. Med vår lidenskap for å levere fremragende tjenester og vår kontinuerlige streben etter innovasjon, ser vi frem til å fortsette å forme fremtiden for arbeid i høyden, energi, industri og telekom-sektoren.

Velkommen til Vinde - hvor sikkerhet, kvalitet og fremgang går hånd i hånd.


I 2019 ble Vinde en del av Otiga Group - en skandinavisk aktør innen bemanning og rekruttering.
Gruppen er representert på mer enn 60 lokasjoner rundt om i Norden.

Velkommen til Vinde - hvor sikkerhet, kvalitet og fremgang går hånd i hånd.

  

image

Prosjektering

divider_Vinde

Vinde tilbyr tjenester innen prosjektering, prosjektstyring og engineering av større og mindre prosjekter og studier. Vi kan med dette tilby totalentreprise av prosjekter fra start til slutt og med et bredt spekter av fagkompetanse i alle faser.

Vinde tilbyr i tillegg prosjektering og montering av fallsikringssystemer og utstyr for arbeid i høyden.

image

Sikkerhet er en selvfølge

divider_Vinde

Vi er av mange en foretrukket samarbeidspartner på grunn av høyt fokus på sikkerhet og kostnadseffektive løsninger for sine kunder. Alt HMS-arbeid utføres i henhold til NORSOK S-006. Vi er registrert i Achilles med nr: 29443, StartBank med id: 144192. og Sellihca med id: 115760.

image

Fokus på kvalitet

divider_Vinde

Vi har fokus på kvalitet i alle ledd og arbeider for kontinuerlig forbedring av våre rutiner og systemer. Vårt styringssystem er sertifisert ihht. ISO 9001:2015 av DNV.

image

Vår HMS-policy

divider_Vinde

I Vinde setter vi HMS først i alt vi gjør. Vårt mål er å unngå ulykker gjennom høy kompetanse, kontinuerlig forbedring og faglig engasjement. På denne måten kan vi sørge for at Vinde er en trygg arbeidsplass med mulighet for utvikling og mestring for den enkelte.

Les mer om vår HMS-policy her 

sertifiseringer