- Våre ansatte har bred erfaring fra
krevende tilkomst på norsk kontinentalsokkel.

Om oss

divider_Vinde

Vinde Tilkomstteknikk AS ble stiftet i 2007.  Selskapet har spesialisert seg på å levere et bredt spekter av fagkompetanse kombinert med tilkomstteknikk. 


Siden 2007 har Vinde levert personell i alle nivå av næringskjeden, både som semiutførende og som ren staffing. Gjennom alle disse årene har vi satset på faste ansatte. Vi er Nordsjøens største leverandør av SOFT-service-personell. Våre operatører har fagbrev og solid erfaring innen elektro, inspeksjon, rigging, mekaniske fag og betonginspeksjon og vedlikehold.
Vi er sertifisert som:

  

  

image

Prosjektering

divider_Vinde

Vinde tilbyr tjenester innen prosjektering, prosjektstyring og engineering av større og mindre prosjekter og studier. Vi kan med dette tilby totalentreprise av prosjekter fra start til slutt og med et bredt spekter av fagkompetanse i alle faser.

Vinde tilbyr i tillegg prosjektering og montering av fallsikringssystemer og utstyr for arbeid i høyden.

image

Sikkerhet er en selvfølge

divider_Vinde

Vi er av mange en foretrukket samarbeidspartner på grunn av høyt fokus på sikkerhet og kostnadseffektive løsninger for sine kunder. Alt HMS-arbeid utføres i henhold til NORSOK S-006. Vi er registrert i Achilles med nr: 29443, StartBank med id: 144192. og Sellihca med id: 115760.

image

Fokus på kvalitet

divider_Vinde

Vi har fokus på kvalitet i alle ledd og arbeider for kontinuerlig forbedring av våre rutiner og systemer. Vårt styringssystem er sertifisert ihht. ISO 9001:2015 av DNV.

image

Vår HMS-policy

divider_Vinde

I Vinde setter vi HMS først i alt vi gjør. Vårt mål er å unngå ulykker gjennom høy kompetanse, kontinuerlig forbedring og faglig engasjement. På denne måten kan vi sørge for at Vinde er en trygg arbeidsplass med mulighet for utvikling og mestring for den enkelte.

Les mer om vår HMS-policy her 

sertifiseringer