Programvare

← tilbake

Vinde tilbyr inspeksjoner ved bruk av Inspectio - en programvaretjeneste for inspeksjoner og feltarbeid.

Med Inspectio-lisens kan du dele tilgang til ditt utstyr med våre inspektører, samt benytte web portal og mobilapplikasjon til egne inspeksjoner. Programvaren hjelper anleggseiere å spare verdifull tid ved å digitalt dokumentere feltoppgaver og sikre at utstyr er i samsvar med myndighetenes reguleringer eller egne prosedyrer. Utstyrsdatabasen i Inspectio gjør også at du kan bruke forhåndsdefinerte eller egendefinert sjekklister til å dokumentere alle feltoppgaver knyttet til ditt utstyr.

 Eksempler på type inspeksjoner vi kan hjelpe deg med:

image

Arbeidsflyt

divider_Vinde

Se for deg å utføre inspeksjoner, vedlikehold, observasjoner eller en hvilken som helst annen arbeidsoppgave i felt med ett verktøy. Med Inspectio kan dette bli en realitet.

Inspectio kan strømlinjeforme alle oppgaver i en felles arbeidsflyt så unngår å bruke tid og krefter på opplæring i en rekke verktøy og prosesser.

image

Dokumenter etterlevelse

divider_Vinde  

Uansett hvilken prosedyre, standard eller regelverk du må etterleve, dekker Inspectio dine behov. Bruk forhåndsdefinerte eller egendefinerte sjekklister og rutiner tilpasset dine behov, og dokumenter etterlevelse på stedet.

Med Inspecto er det ingen grunn til å bekymre seg for glemte eller udokumenterte oppgaver.

image

Spar tid

divider_Vinde

Tiden er verdifull, så bruk den smart. Inspectio hjelper deg å handle der behovet er størst samtidig som den bidrar til å øke effektiviteten, bevisstheten og sikkerheten. På denne måten kan din operasjonelle kost reduseres.