Inspeksjonstjenester

← tilbake

Vinde er en komplett leverandør av inspeksjonstjenester on- og offshore og har lang erfaring med alle konvensjonelle NDT-metoder.

Vi er DNV-sertifisert for tykkelsesmåling på skip og flytende installasjoner samt for NDT på klasseprosjekter i henhold til klasseprogram DNVGL-CP-0484.

Våre ansatte har bred kompetanse og sertifiseringer innen alle konvensjonelle NDT-metoder. Vi kan også vise til et tett samarbeid med en av verdens ledende aktører innen NDT og kan med dette sømløst levere alle tjenester og utstyr innen NDT i stort omfang. I tillegg tilbyr vi inspeksjonstjenester innen struktur- og bolteinspeksjon samt CUP og CUI.

Våre sertifikater innenfor NDT:

  

Drone inspeksjoner

Vinde tilbyr nå drone inspeksjon som selvstendig eller kombinasjonsløsning mot vår omfattende portefølje av fagfelt.
Denne innovative tilnærmingen gir en rekke fordeler, da det er en effektiv måte å gjennomføre inspeksjoner på, det sparer kostnader og det reduserer behovet for å utsette personell for risiko ved arbeid i høyden.

Vi tilbyr også skreddersydde kombinasjonspakker med dronetjeneste og tilkomstteknikk. Dette muliggjør en fler-stegs løsning som er skreddersydd for å møte de spesifikke behov til våre kunder.
Med denne integrerte tilnærmingen kan vi levere enda mer effektive og sikre løsninger for inspeksjon og vedlikehold.

sertifiseringer